Green Valley

Green Valley pomera granice Vaše mobilnosti i nudi inovativna i kreativna rešenja da biste lakše transportovali Vašu opremu. Sa ciljem da ponudi kompletan opseg proizvoda koji bi zadovoljio sve Vaše potrebe, Green Valley se pridržava 3 osnovna principa kada je u pitanju razvoja proizvoda: dizajn, proizvodnja i distribucija jednostavnih proizvoda, dizajniranih, proizvedenih i testiranih u Italiji.

Dizajn

Green Valley je razvio sopstvene veštine i znanja u pogledu dizajna i proizvodnje tehničkih rešenja za transport opreme i prtljaga.

porte-velo-boule-atellage

Inovacije

Kompanija Green Valley je svakodnevno posvećena razvijanju funkcinalnih, pristupačnih, bezbednih proizvoda, koji se lako primenjuju i koji omogućavaju da lakše putujete i vodite život kakav volite.

Barre VUL situ 3B copy

Proizvodnja i kvalitet

Već od najranijih faza, kao što je biranje dizajna i pravljenje prototipa, konstantan akcenat je stavljen na lakoću korišćenja, pouzdanost proizvoda i bezbednost korisnika, a sa posebnom pažnjom razmatramo sve moguće rizike, koji se mogu javiti u korišćenju.

Green Valley koristi specijalizovanu opremu za testiranje svih svojih proizvoda za nošenje. Ovi testovi neretko prevazilaze postavljene standarde da bi se dokazala pouzdanost proizvoda i garantovala bezbednost korisnika. Zvanične potvrde o pravovaljanosti proizvoda izdaju priznate institucije kao što su TUV ili UTAC.