Funel

Mirisni biseri

Biseri predstavljaju tehniku širenja mirisa koja je najvažnija i najkarakterističnija za parfeme firme FUNEL. Širenje mirisa, kojima su natopljeni biseri, je postojano, što omogućava da miris duže traje. Ovakav metod širenja mirisa, čini da se parfem ponovo upija i zadržava u velikim količinama u samim biserima. Iako je natopljen, biser ostaje suv i na taj način ne ostavlja fleke i oštećenja u enterijeru Vašeg vozila.

Tečne membrane

Sistemom širenja mirisa pomoću mikronski izbušene membrane, FUNEL stavlja u ponudu originalno i ubedljivo rešenje u obliku mehura. Raspršivač mirisa se štipaljkom pričvršćuje na mlaznice ventilacionog sistema Vašeg vozila.

Natopljeni artikli

FUNEL koristi najsavremenije tehnologije natapanja sa ciljem da ponudi dugotrajane i konstantne mirise. Dizajnerska rešenja artikala, koji su u ponudi, su eksluzivnost FUNELa. Natopljeni artikli ostaju suvi i na taj način ne ostavljaju fleke i oštećenja u enterijeru Vašeg vozila.

Drveni artikli

FUNEL koristi drvo, plemenit i prirodan materijal, sa ciljem da razotkrije sve suptilnosti mirisa. Drvo se može koristiti kao potpora za raspršivanje, kao drveni zatvarač za FUNEL bočice ili kao natopljeni fitilj u FUNFRESH staklenim bočicama.