AmPro Alati

Naši koreni

Osnovana 1984. godine, AmPro Alati su izgrađeni na težnji da izgrade i obezbede neprevaziđene prvoklasne proizvode koji neprekidno postavljaju standarde u inovacijama, kvalitetu i performansama kako bi zadovoljili potrebe i snove poslovanja u inostranstvu. Kao rezultat, rođen je AmPro brend, proizvod naše nepokolebljive posvećenosti izvrsnosti.

Globalna mreža

Danas, sa preko 30 godina iskustva, AmPro Alati su se uspostavili kao međunarodni lider u pružanju vrhunskih proizvoda i pouzdanih usluga. Serviramo preko 80 zemalja širom sveta uključujući SAD, Evropu, Bliski istok, Australiju, Aziju, Južnu Afriku i Rusiju, pružamo našim kupcima široku liniju proizvoda uključujući ručne alate, alate za automatiku, pneumatske alate i pribor, električni alati i oprema , i skladištenje alata, za hardver / građevinarstvo i automobilsku industriju.

Linija proizvoda

Da bismo zadovoljili različite i promenljive potrebe poslovanja svuda, nudimo raznovrsni i širok spektar proizvoda uključujući naše Metrik i MechPover brendove. Svaki od naših proizvoda je rezultat klijenta dizajna, temeljnog razvoja proizvoda i izvora proizvoda. Naši inženjeri vrše strogo osiguranje kvaliteta i kontrolu kako bi garantovali da naši proizvodi ispunjavaju najviše standarde.

Šampionske OEM usluge

Pored pružanja sopstvenog brenda proizvoda, mi takođe vršimo usluge OEM-a za mnoge kupce širom sveta. Izradili smo dugogodišnje odnose sa našim kupcima i garantovali Vaše zadovoljstvo, jer naš tim za razvoj proizvoda osigurava ispunjavanje željenih specifikacija vaših kompanija.

Prilagođeni Full Service Programi

Prepoznat ne samo za vrhunski kvalitet naših proizvoda, nudimo pouzdane servise. Mi smo opremili mnoge naše kupce, uključujući proizvođače i uvoznike širom sveta, sa programima koji su specifični za njihove potrebe i želje. Naši programi uključuju specijalno pakovanje i zapanjujuće umetničke delove koji osiguravaju tržišnost proizvoda. Danas mnogi od naših kupaca zavise od naših performansi i kvaliteta usluge u pružanju njihovih patentnih projekata

Mi smo sve sto želite

Uz podršku desetogodišnjeg iskustva i stručnosti u automobilskoj i hardverskoj / građevinskoj industriji, AmPro Alati su postali široko prihvaćeni od strane kompanija širom svijeta kao simbol kvalitete, preciznosti, pouzdanosti i zadovoljstva kupaca. Mi cenimo svakog od naših kupaca i verujemo u dugotrajne odnose. Radujemo se pružanju rešenja za vaše poslovne potrebe kako bismo vam pomogli da postignete svoje ciljeve.